* en film tidligere
funktioner:
Pullulan er en film tidligere og bindemiddel populær i produktionen af åndedrætsstrimler, men det fremstår også som en ingrediens i kosmetik og skønhedsprodukter på grund af dets opløselighed i vand og klæbende egenskaber. Den er fremstillet af stivelsen af svampen Aureobasidium pullulans og CosmeticsCop.com siger, at det er “Glucangummi produceret af sort gær, der indeholder polysaccharider, hvilket gør det til et godt vandbindende middel, fortykningsmiddel, og antioksidant,” skønt ingen anden information bekræfter nogen antioksidantegenskaber eller fordele.
Pullulan ses som en ingrediens i kosmetik og skønhedsprodukter, specifikt anti-aging produkter, på grund af dets evne til at give en øjeblikkelig hudstrammende virkning, når den klæber til huden. Det er i stand til hurtigt at danne en ren film, der midlertidigt forbedrer hudens struktur og udseende. Ifølge Hayashibara, en japansk producent af Pullulan, giver den også en glattere struktur til formler, giver skumretention, er antistatisk og Oliebestandig og vandopløselig og skylles derfor let væk.
sikkerhedsforanstaltninger/bivirkninger:
Kosmetikdatabasen finder, at Pullulan er en ingrediens med lav risiko, skønt en japansk undersøgelse i 1985 fandt, at en eller flere in vitro-test af Pullulan på ikke-pattedyrceller viste positive mutationsresultater, der potentielt kunne føre til kræft. Dette vil dog sandsynligvis ikke resultere i kræft fra brugen af denne ingrediens i kosmetik eller skønhedsprodukter. Der blev ikke fundet andre undersøgelser, der anførte negative bivirkninger eller bivirkninger ved brug af produkter eller formler indeholdende Pullulan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.